Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

ΚΕΜΕΝ ΚΜ-4 / Επιδιόρθωση όπλου / OPLOURGOI LEMESOU & KYPROY

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΑΦΗ .........                                                        BEFORE BLUING.................

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΦΗ............                                                AFTER BLUING.....................ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟ ΚΕΜΕΝ ΚΜ-4.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΛΑΡΝΑΚΑ, ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΚΑΙ ΠΑΦΟ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ.
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΟΠΛΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΖΟΥΡΗ.


  
Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

OPLOURGIO STH LEMESO / ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΟΠΛΩΝ

  • ΟΠΛΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.          ΣΤΟ ΟΠΛΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΟΠΛΑ. ΣΤΟ ΟΠΛΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΟΝΤΑΚΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΚΟΝΤΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΝΤΑΚΩΝ (ΠΑΠΙΕΣ). ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ (ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΠΑΦΟ, ΛΑΡΝΑΚΑ).
  •  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ . ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ  ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Ή ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.  
..............................................................................................................................................
  • GUNSMITH SHOP IN CYPRUS. WE DO NOT SELL GUNS, WE REPAIR ONLY AND MANUFACTURE STOCKS.

ΟΠΛΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΛΕΜΕΣΟ ..........

 

 


ΜΕ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΠΛΟΥΡΓΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 5 ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΑΘΗΝΑ) ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΑΝ ΝΙΩΘΑΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΟ. 


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ (ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΠΑΦΟ, ΛΑΡΝΑΚΑ, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ) ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

BROWNING CUSTOM STOCK / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟΥ ΚΟΝΤΑΚΙΟΥ


Όλα τα κοντάκια κατασκευάζονται στα μέτρα του σκοπευτή. Ένα κοντάκι σαν κι΄ αυτό της φωτογραφίας στοιχίζει μεταξύ 700 και 800 ευρώ ανάλογα με τις προδιαγραφές που θα ζητήσει ο πελάτης.  

Κοντάκι με ανατομική λαβη και ρυθμιζόμενο κοντάκι. Η λαβή αυτή κατασκευάζεται συνήθως σε σκοπευτικά κοντάκια γιατί τοποθετεί το χέρι μας πάντα στο ίδιο ακριβώς σημείο. Δεν αφήνει περιθώρια λάθους.
Η ράχη του κοντακιού μας αφήνει να την ρυθμίσουμε και στο δεξιά/αριστερά και στο πάνω/κάτω. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!
...........................................................................................................................................................

Anatomic grip and adjustable stock made by gunsmith Mouzouris. His kwowledge about custom stocks and the quality in his work shows from this website.
The price for a new stock like this one is 700 euro. 

YOURS COMMENTS ARE VERY  WELLCOME  !!!

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΝΤΑΚΙΟΥ / AYA NEW STOCK

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΝΤΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΑΥΑ Νο.2 ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΙΕΣ. 
 
A NEW STOCK AND FOREND FOR THIS AYA NO.2 SIDELOCK.

Κατασκευή ρυθμιζόμενου κοντακιου / 682 GOLD E Οπλουργός Μουζούρης
BERETTA 682 GOLD E. Μετατροπή εργοστασιακού κοντακιού σε ρυθμιζόμενο τεσσάρων κατευθύνσεων (πάνω-κάτω / δεξιά-αριστερά).

.................................................................................................................................

BERETTA 682 GOLD E. Standard factoty stock is now four way adjustable (up-down / right-left ).